Tarieven en vergoedingen

Vergoedingen door de Zorgverzekeraarslogo2

De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. Je kunt de voorwaarden terugvinden in je eigen polis. Je kunt ook de website van de BGN raadplegen voor een overzicht. Daar vindt je een overzicht van alle zorgverzekeraars die de consulten van de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden. Als je op de betreffende zorgverzekeraar klikt, kun je lezen welke vergoeding er wordt gegeven. Klik hier om naar de site van de BGN te gaan.

Tarieven

Het eerste kennismakingsgesprek

In het eerste kennismakingsgesprek leg ik je uit hoe mijn werkwijze is en plannen we eventueel een afspraak. Dit kan ook telefonisch.

Gratis

Totaalpakket persoonlijke begeleiding

Drie maanden begeleiding: Intakegesprek+ 4 vervolgafspraken
Het totaalpakket is een echte aanrader. Je krijgt intensieve coaching, een persoonlijk voedingsschema en een duidelijk beeld van je voortgang. Elke vervolgafspraak komen er interessante thema’s aan bod.

Intakegesprek duurt +/- 60 minuten, de 4 vervolgafspraken duren +/- 60 minuten Pakketprijs: € 269,95

Intake

Tijdens de intake zal ik je een aantal vragen stellen over je huidige voedingsgewoonten en een inventarisatie maken van je algehele gezondheid.
Om je lichaamssamenstelling in kaart te brengen meet ik je middelomtrek, berekenen we je vetpercentage en gaan we wegen.
Aan het eind van het gesprek bespreken we de mogelijkheden voor een vervolgtraject. Je gaat werken met een voedingsdagboek. Hoe dit werkt, zal duidelijk worden tijdens de intake.

Intake duur: +/- 60 minuten : Kosten: € 59,95

Vervolgafspraaklogo-bewegenismedicijn

Na het wegen en meten bespreken we de vooruitgang die je hebt geboekt en hoe je het hebt ervaren. Tevens staat elke vervolgafspraak in het teken van een thema.
Enkele voorbeelden hiervan zijn ‘gezonde en ongezonde vetten’, ‘ingrediëntenlijsten lezen’ en ‘koolhydraten wel of niet’.
Het doel van deze thema’s is het bewuster worden van voeding en een goede keuze maken in een winkel, op een feestje of in een restaurant.

Duur: +/- 60 minuten Kosten: € 59,95logo-voedingscentrum-2

 

Weeg consult

Een kort gesprek met tips en trucs om je gemotiveerd te houden. Daarnaast word je gewogen.

Duur: +/- 15 minuten. Kosten: € 14,95

Eenmalig advies

Je wilt weten of je een gezond voedingspatroon hebt en je wilt hierover eenmalig advies? Door middel van een gesprek waarin je informatie geeft over jouw leef-en eetpatroon maak ik voor jou een weekplan. Dit plan is gebaseerd op jouw leefsituatie en kun je als leidraad gebruiken. Hierbij krijg je de nodige tips en adviezen. Een eenmalig voedingsadvies kan alleen in combinatie met een intake.

Duur: +/- 60 minuten: Kosten: € 59,95