Ervaringen

[spider_facebook id=”1″]

Lieve Anneke,

Jouw advertentie kwam ik tegen op Facebook. Na het bekijken van de site eigenlijk meteen al een goed gevoel over de aanpak van het overgewicht. Uiteraard was ik niet overtuigd dat het ook voor mij gold. In eerste instantie dacht ik gezonder eten en niet meer aankomen. Na de eerste kennismaking werd het dus gezond eten en afvallen.
Het koolhydraatarm dieet dat ik van je mee kreeg is makkelijk te volgen en geeft mogelijkheden om “eigen gerechten” in te passen. Vanaf half april volg ik het dieet en ben zo’n 10 kilo afgevallen in drie maanden. Ik heb meer energie en voel me fitter. Door de consulten en de stimulerende what’s appjes wordt het volgen van het dieet makkelijker.
Het dieet heeft voor mijn gezin ook positieve kanten, er wordt veel meer fruit gegeten en iedereen eet met de pot mee. Soms met kleine aanpassingen (bv. geen saus op de bloemkool) maar we eten ook meer samen. Natuurlijk zijn er momenten dat het dieet niet past (verjaardag, feest) maar door het de volgende maaltijd weer op te pakken is er geen man overboord. Het goede voorbeeld van
gezond eten wordt gegeven en dat vind ik belangrijk. Ik kan deze verandering van eetgewoonte iedereen aanraden.
Rosalie